Lexmond (UT) – Versleten voergang herstellen

In Lexmond werd in het najaar van 2023 deze voergang hersteld. De betonnen ondergrond was al flink ingevreten. De boer heeft met een betonslijpmachine de voergang eerste geëgaliseerd, om het vervolgens af te werken met een sterke laag epoxy coating.

Haarle (OV) – Nieuwe vloer paardenstal (anti-slip)

In Haarle hebben de eigenaren van deze paardenstal vorige week zelf de vloer gecoat met Farmcoat. De vloer is na het aanbrengen van de eerste laag coating ingestrooid met Farmcoat Instrooimiddel Fijn, om het vervolgens af te werken met nog 1 laag coating. Eindresultaat: een strakke en extreem sterke anti-slip vloer! Goed werk!

Aalden (DR) – Nieuwe voergangen

In Aalden werden de voergangen van deze melkveestal in oktober 2023 door de boer zelf gecoat. een groot project van maar liefst 150 meter lengte aan voergang. De voergang werd met een breedte van 1,5 meter aangebracht. 

Putten (GLD) – Eierlokaal pluimveebedrijf

In Putten werd in de winter van 2024 een mooi project uitgevoerd door de eigenaar van een pluimveebedrijf. De eigenaar was op zoek naar een goede vloer om op te werken in het eierlokaal. Deze moest stroef en toch goed schoon te maken zijn. Zodoende heeft de eigenaar zelf de vloer gerenoveerd en hersteld met Farmcoat Epoxy vloercoating in de kleur RAL 7047. Het resultaat mag er wezen. 

Bad Nieuweschans (GR) – Nieuwe voergang

In Bad Nieuweschans werd onlangs deze kleine voergoot van 16 meter lang aangelegd. Dit betrof een nieuwe voergang, die nog niet versleten was. Doordat de boer ervoor koos deze voergang gelijk te coaten zonder dat deze ingesleten was, bespaarde hij laagdikte en kosten! Een mooi project!

Britswert (FR) – Herstel oude voergang

In Britswert werd afgelopen zomer deze oude voergang hersteld. De boer sleep eerst de oneffenheden van het beton glad met een betonslijpmachine. Vervolgens werd deze gecoat met 1 laag Farmcoat Epoxy Vloercoating.

Zeeland (N/B) – Wanden paardenstal

In Zeeland (Noord-Brabant) werden de wanden van deze paardenstal gecoat. De eigenaar wilde graag een eigen kleur kiezen in tegenstelling tot onze standaardkleuren. Ook dit is mogelijk! De wanden geven nu een strak en hygiënisch uiterlijk en zijn ook nog eens zeer makkelijk te reinigen. Daarbij trekken vlekken niet in de ondergrond. 

Borculo (GLD) – Voergang dierenarts

In Borculo werd in de zomer van 2023 een mooi project afgerond bij een dierenarts en tevens hobbyboer. Als dierenarts wilde deze eigenaar een goed voorbeeld geven in het kader van hygiënisch voeren en besloot onze vloercoating aan te brengen op deze kleine voergang. Met één laag primer en één laag coating was de eigenaar snel klaar en kon er weer snel gevoerd worden.

Terwolde (GLD) – Versleten voergang

In Terwolde werde deze ver ingesleten voergang in de zomer van 2023 gecoat. Om het verbruik van de coating te verminderen werd de ondergrond op dag 1 eerst geschuurd met een betonslijpmachine. Hierdoor werden de topjes van de kiezels in het beton verwijderd en bleef er een egaal oppervlak achter. Vervolgens werd de ondergrond gereinigd met een zure reiniger. Op dag 2 kon de primer en coating worden aangebracht en na 12 uur droogtijd werd er weer gevoerd. 

Beltrum (GLD) – Wand en vloer tanklokaal

In Beltrum werd dit tanklokaal gecoat met zowel onze Vloercoating als onze Wandcoating. Na het aanbrengen van de primer en de coating werd de vloer ingestrooid met een bijgeleverde korrel. Hierdoor ontstaat er een stroef oppervlak waar men niet over uitglijdt, maar toch glad genoeg om met een vloertrekker aan te trekken. 

Terborg (GLD) – Voergang in nieuwe stal

In deze gloednieuwe stal in Terborg werd een onze Vloercoating aangebracht op een voergang van 30 meter. Ook een deel van het opstaande muurtje werd meegenomen. Door de ondergrond strak af te tapen met de meegleverde duct tape bleef er een strakke afwerking achter. De boer behaalde veel voordeel door de voergang te coaten nu de stal nog niet in gebruik is genomen, dat scheelt een hoop schoonmaakwerk, laagdikte en kosten!

Eibergen (GLD) – Wanden paardenstal

In deze paardenstal werd Farmcoat Wandcoating in RAL 7001 aangebracht door de eigenaar. Na het aanbrengen ontstaat een naadloos oppervlak dat zeer goed schoon te houden is. 

Robert (29) - melkveehouder Terwolde (GLD)

"Een strak en hygiënische vloer om op te voeren"

Dennis - Paardenstal - gem. Hellendoorn

"Snelle service en flexibel"

Helmus - Pluimveebedrijf - Gem. Putten

"Een mooie werkvloer en eenvoudig te reinigen"