Verzenden en retourneren

Verzenden

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde vervoerders: DHL en Transmission.

Levertermijn

Al onze goederen worden binnen 7 dagen na ontvangst van betaling geleverd op het door u aangegeven adres.

Verzendkosten

Op onze goederen zijn de volgende verzendkosten van toepassing:

  • Bestelling van 0 – 25 KG: € 9,95 excl. BTW aan verzendkosten.
  • Bestelling van > 25 KG: € 29,95 excl. BTW aan verzendkosten.
  • Bestelling van totaal > € 1.000,- excl. BTW: gratis verzending.
Track and Trace

Heeft u vragen over de status van uw levering? Neem dan telefonisch contact op via 0571-745002.

 

Retourneren

 
U wilt een (deel van uw) bestelling retour sturen.

Als consument heeft u het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht).

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat;

  • het artikel in uw bezit is
  • bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop u het laatste artikel hebt ontvangen:

Let op! Het herroepingsrecht geldt niet voor zakelijke aankopen en goederen die volgens de specificaties van de consument zijn vervaardigd, bijvoorbeeld op kleur gemaakte verf (mengkleuren). Aangebroken blikken coating kunnen niet retour worden gezonden, tenzij het product niet voldoet aan wat u daarvan redelijkerwijs had mogen verwachten.

 

Zo maakt u gebruik van het herroepingsrecht

Meld uw retour aan door een email te sturen naar info@farmcoat.nl. Vermeld daarin het bestelnummer, de omschrijving en het aantal van de terug te sturen artikelen

Retour sturen

Stuur de artikelen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, terug nadat u uw retour bij ons heeft aangemeld. U mag de artikelen uiteraard ook zelf komen terugbrengen. De artikelen dienen, indien mogelijk, in de verzendverpakking zoals u die heeft ontvangen te worden geretourneerd naar onderstaand adres (voeg de pakbon of een kopie daarvan bij):

Farmcoat
Engelenburgstraat 57
7391AM Twello

De kosten voor het retour zenden komen altijd voor uw eigen rekening.

Terugbetaling

U ontvangt de betaling van de geretourneerde artikelen inclusief de eventuele door u betaalde verzendkosten binnen 14 dagen na uw retourmelding terug. Betalingen worden altijd teruggestort op dezelfde rekening als waarmee de betaling aan ons is verricht.

Vermindering terugbetaling

In bepaalde gevallen wordt niet het volledige bedrag terugbetaald. De volgende kosten zullen niet worden terugbetaald en/of worden verrekend:

  • De eventuele verzendkosten, wanneer er een deel van de bestelling wordt teruggestuurd
  • Extra betaalde kosten, die buiten de door ons aangeboden goedkoopste standaard verzendkosten vallen (zoals kosten voor express zendingen)
  • Kosten die voortvloeien uit waardevermindering van een geretourneerd artikel*

* U mag het artikel bekijken en beoordelen. Wanneer u het artikel gebruikt en als gevolg daarvan waardevermindering ontstaat, zal deze waardevermindering worden verrekend met het terug te betalen bedrag. Aangebroken blikken coating kunnen niet retour worden gezonden, tenzij het product niet voldoet aan wat u daarvan redelijkerwijs had mogen verwachten.